Wie ben ik?

Ik ben Nancy, 23 lentes jong en mijn motto is 'elke dag weer klanten tevreden maken met hun uiterlijk ' . Dit doe ik vanaf 2014 , ik heb toen mijn kappersdiploma / visagie certificaat gehaald.

 

Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan door te werken in salons en trainingen te volgen. Ik ga nu nog steeds naar trainingen / workshops en kappershows om op de hoogte te blijven van de laatste trends.


Ik vindt het leuk om een praatje met iedereen te maken maar, een goed advies over styling , kleuring of een product vindt ik ook erg belangrijk. Alles begint bij een goed advies. Dus mocht je vragen hebben bel gerust!


In 2019 ben ik genomineerd voor leukste zzp kapster . Dankzij de stemmen en waardering van mijn trouwe klanten heb ik gewonnen. Ik heb de Gold Award gewonnen voor leukste zzp kapster van gemeente West Betuwe !