Wie ben ik?

Hoi allemaal ! Ik ben Nancy , mijn motto is 'elke dag weer klanten tevreden maken met hun uiterlijk ' . Dit doe ik sinds 2014 , ik heb toen mijn kappersdiploma gehaald.

 

Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan door te werken in salons en trainingen te volgen. In 2016 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf als ambulant kapster te starten. Dit doe ik inmiddels al ruim 3 jaar met veel plezier ! Ik vindt het erg leuk om bij de mensen thuis te komen, het is ook een stuk persoonlijker dan in een kapsalon en dat vindt ik erg gezellig ! Ik vindt mijn vak erg leuk en ga nog steeds naar trainingen / workshops. Ik ga ook naar de nieuwste haarmodelijnen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. 


Ik vindt het leuk om een praatje met iedereen te maken maar, een goed advies over styling , kleuring of een product vindt ik ook erg belangrijk. Alles begint bij een goed advies. Dus mocht je vragen hebben bel gerust!

 

In 2019 & 2020 ben ik genomineerd voor leukste zzp kapster . Dankzij de stemmen en waardering van mijn trouwe klanten heb ik gewonnen. Ik heb de Gold Award gewonnen voor leukste zzp kapster van gemeente West Betuwe !